Google Feeds är GO-TO-appen för att få dig själv bekant med den nuvarande som händer runt om i världen. Den använder dig en lista med kuraterade kort baserat på dina senaste sökningar och intressen. Och det bästa är att en grundläggande idealisk svep är allt som krävs för att komma åt flödesavsnittet. Men inte alla skräddarsydda Android-lanseringar fungerar på detta sätt. Många av dem kräver att du manuellt lägger till Google -flöden i sina lanseringar. I den här guiden kommer vi att titta på hur man integrerar Google Feed i olika Android -lanseringar. Lanseringarna som övervägs kommer att vara action launcher, Lawnchair Launcher, Hyperion Launcher, Nova Launcher och The Rootless Launcher. Så låt oss hoppa ideal i instruktionsuppsättningen.

Google Feed in Action Launcher

För att integrera Google Feed i denna Android -lansering kommer du att kräva en Pro -version av appen. Först och främst ladda ner Action Launcher Google -plugin på din enhet. Gör sedan en idealisk svep på din hemskärm. Välj Inställningar från menyn. Under inställningar trycker du på Google Discover Feed (beta). Slå på växeln och tryck på OK i bekräftelsemeddelandet som visas längst ner på skärmen. Från och med nu kommer en snabb låda att ersättas med Google Feeds -appen när du gör idealisk svep i action.

Gräsmatta

Börja med att ladda ner den skräddarsydda launchers Lawnfeed-förlängning som hjälper dig att integrera Google Feed i starten. Installera Lawnfeed -appen, tryck på din hemskärm och välj inställningar. Välj nu beteende och aktivera showen Google Now. Det är allt. Du har framgångsrikt lagt till Google -flöden i Lawnchair Launcher.

Hyperion Launcher

För att integrera Google Feeds i Hyperion Launcher måste du ladda ner och installera Hyperion Dock på din enhet. När du gör det, tryck lång på hemskärmen och väljer heminställningar. Rulla till avsnittet Avancerade och tryck på integrationer. nu bara växla på omkopplaren bredvid för att visa Google Feed. Det är allt. Du har framgångsrikt integrerat denna skräddarsydda launcher med Google Feeds. Det levererar till och med alternativet för att aktivera Dark Mode i Google Feeds (under Google Feeds -temat).

Nova Launcher Google Feed Integration

För att få denna skräddarsydda launcher integrerad med Google Feed behöver du Nova Google Companion-appen. Gå vidare och installera appen, öppna den och tryck på OK. Gå bara tillbaka till hemskärmen och gör en idealisk svep. Google Feed kommer nu att finnas tillgängligt. Om du vill ha ett mycket djupgående steg relaterat till att denna skräddarsydda startare blir integrerad med Google Feed, glöm inte att kolla in vår äldre guide på samma sätt.

Google Feed i Rootless Launcher

Integrationen av Google matas till rotlös startare kräver också en tredjepartsapp. I det här fallet måste du ladda ner den rotlösa pixelbron. När du har installerat den, tryck på hemskärmen, tryck på heminställningar och aktivera Display Google -appen växla. Det är allt.

Med detta avslutar vi guiden för hur man integrerar Google Feed i Android -lanseringarna. Låt oss veta om du möter några svårigheter att integrera flödena i din föredragna start.

Läs nästa: 7 bästa lätta hemskärmskyttare för Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *