LG är ett av de mest framstående smarttelefonvarumärkena sedan mobiltelefoner upptäckte sin metod för massorna. Men det kom en tid då OEM började förlora sin marknadsandel såväl som en gång som det verkade som om det kommer att vara helt ur spelet. Den koreanska jätten gjorde emellertid ett kraftfullt comeback med LG G2 som slutade vara oerhört populär. Senare slutade LG som den allra första smarttelefontillverkaren som släppte en gadget med en rundad skärm som förstås som LG G Flex.

För bara några veckor sedan visade LG den andra generationen av gadgeten som heter LG G Flex 2. Telefonen har inte släppts ännu så bra som kommer att träffa hyllor senare denna månad. Jämfört med den 6-tums HD (720 x 1280 pixlar) skärmen upptäckt på sin föregångare, ger den nya G Flex 2 några betydande uppgraderingar som 5,5-tums full HD P-OLED-skärm, Snapdragon 810-processor, 2/3GB RAM, 13 MP Primär såväl som 2,1 MP baksensorer, extern microSD -plats som stöder så mycket som 128 GB lagring, liksom så vidare.

Det inträffar sällan att godbitarna i en telefon upptäcker sin metod innan den faktiska introduktionen av en enhet, men i situationen för LG G Flex 2 är situationen lite annorlunda. Vi har precis fått handen på lager tapeter från den nya telefonen såväl som idag kommer vi att dela dem med dig.

LG G Flex 2 innehåller 10 nya tapeter i full HD (2160 x 1920 pixlar) tapeter. Som du kan se i vår förhandsgranskningsbild ovan är alla bakgrundsbilder nya och ser fantastiska ut. Ladda bara ner alla LG G Flex 2 officiella tapeter genom att klicka på vår länk nedan. Efter att ha laddat ner filen, packa upp den samt kopiera bakgrundsbilderna till din enhet.

Ladda ner LG G Flex 2 Stock Wallpapers

LG-G-FLEX-2-Stock-Wallpapers.zip | Spegellänk

Du kan ladda ner fler lagerbakgrundsbilder från vår bakgrundsavsnitt, så se till att inte missa dem. Skål!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *