Det har äntligen hänt. Apple har slutat att signera iOS 11.2.5 firmware, vilket gör iOS 11.2.6 som för närvarande den enda offentliga firmware som undertecknas för senaste generationens iPhone, iPad och iPod Touch-enheter.

Vad detta i huvudsak innebär är att om du är på iOS 11.2.6, eller någon firmware under iOS 11.2.5, kan du nu inte längre nedgradera eller uppgradera till iOS 11.2.5.

Undertecknandet eller stängningen av ett signeringsfönster är vanligtvis viktigt för jailbreak -användare eftersom de förlitar sig på äldre firmwares som köps för att hålla sina jailbreaks vid liv. I samband med iOS 11.2.5 spelar det dock ingen roll eftersom det inte finns någon offentlig jailbreak för den firmware, det finns inte heller några kända exploater eller sårbarheter offentligt som kan leda till ett jailbreak för iOS 11.2.5.

Faktum är att den enda skillnaden mellan iOS 11.2.5 och den senaste, och för närvarande den enda signerade firmware för nu, är att iOS 11.2.6 innehåller Essential Fix för en indisk karaktär Bug -fråga från Telugu -språk som kan leda till att enheter kraschar, eller fast i bagage -slinga.

Vad detta innebär är att om du för närvarande är på iOS 11.2.5, kommer du att bli bättre genom att uppgradera till iOS 11.2.6 eftersom det inte finns någon betydande fördel med att hålla fast vid iOS 11.2.5.

Men om du är på något nedanför iOS 11.2.5, till exempel iOS 11.2.2 eller iOS 11.1.2 eller nedan, och du bryr dig också om jailbreaking, bör du stanna kvar på dessa firmwares som iOS 11.2.2 och nedan har kända sårbarheter Tillgänglig som om utnyttjas kan resultera i ett offentligt jailbreak. iOS 11.1.2 Och nedan har naturligtvis stabilt jailbreak tillgängligt i form av Electra, så de som har turen att vara fortfarande på dessa firmwares kanske vill stanna på dem för nu.

Som alltid har varit fallet kommer vi att fortsätta att hålla dig uppdaterad om alla saker från Jailbreak World. Håll ögonen öppna för vår täckning för mer!

Du kanske också vill kolla in:

Tetherme iOS 11 IPA för Electra Jailbreak släppt, låter dig aktivera helt gratis koppling på iPhone

iOS 11.1.2 Jailbreak tweaks Cydia Compatibility List for Electray

Hur man jailbreak iOS 11.1.2 Använda Electra med Cydia [Tutorial]

Hur man nedgraderar iOS 11.2.6 På iPhone, iPad, iPod touch

Ladda ner iOS 11.2.6 IPSW -länkar och OTA med fix för meddelanden som kraschar fel

Jailbreak iOS 11.2.6 / 11.2.5 / 11.2.2 På iPhone och iPad [Statusuppdatering]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 På iPhone X, 8, 7, iPad med Electra eller Liberios [uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *