Välkommen till den första Round-Up av DroidViews Weekly som har 10 Android-appar och spel. Det finns massor av appar och spel i Google Play Store och hundratals läggs till varje dag. Även om vi, på Droidviews, försöker vårt bästa för att täcka alla anmärkningsvärda appar och spel dagligen, kan vi inte granska var och en av dem.

Det är därför vi har startat det här nya avsnittet där vi kommer att visa dig 10 nya/gamla/nyligen uppdaterade mindre förstått appar och spel som vi tycker är gynnsamma och roliga men inte kunde visa dig tidigare. Detta kommer att vara en veckovis Roundup.

1. Senast använt

Senast används är en widget som utför en mycket grundläggande uppgift; Den visar all app du nyligen har använt på din hemskärm. Istället för att lägga till genvägar av alla appar du använder ofta på din hemskärm kan du bara lägga till en bit widget som kommer att bestå av alla appar. Det får hemskärmen att se ren ut. Du kan också lägga till appar i svartlistan så att de inte visas i widgeten. Alternativ är också tillgängliga.

[GooglePlay URL = ””]
2. Pintasking

Pintasking låter dig fästa appar på din hemskärm och enkelt växla mellan dem. Det är fördelaktigt för de individer som studsar mellan några utvalda appar hela tiden. Det är verkligen en bästa app. Det enda problemet är att det inte fungerar med Lollipop “Out of the Box”. Men om du har förankrat din Lollipop -enhet finns det en hjälpapp som kan installeras från Pintasking -appen vid första körningen.

Uppdatering: Appen är inte tillgänglig i Google Play Store längre.

3. Silhuettikonpaket

OnyxDev är en av mina favoritikonpaketdesigner eftersom hans arbete alltid har varit lite annorlunda än resten, och Silhouette Icon Pack är inget undantag. Denna ikonpaket sportar mörka glyfer med en speciell färgad droppskugga, tillsammans med en annan skugga som får ikonerna att se ut som om de flyter. Den har 800+ unikt skapade ikoner, molnlagrade bakgrundsbilder och ikon som döljer för obearbetade ikoner.

[GooglePlay URL = ””]
4. Freshfeed

FreshFeed är en nyhetsaggregat -app med fokus på underhållning. Det tjänar dig som trender videor, nyheter, GIF, bilder, artiklar, berättelser, bloggar, aktiviteter, prylar och mycket mer. Dess innehållsupptäcktalgoritm anpassar dig till dig, dvs tjänar dig det innehåll du kommer att vara intresserad av. Innehållet från FreshFeed är baserat på din sociala medieaktivitet så att du får nytt innehåll varje gång du kommer in i appen.

5. URL -förkortare

URL -förkortare är en URL -kortare app. Det förkortar omedelbart webbadressen omedelbart efter att du har kopierat den. Det är allt.

[GooglePlay URL = ””]
6. MyScript -kalkylatorn

MyScript skiljer sig från andra kalkylatorappar tillgängliga i Play Store. Istället för att ha online -kalkylatorknappar har den bara en tom skärm. För att göra beräkningarna behöver du skriva problemet med fingret (eller pennan) på skärmen och MyScript -algoritmen “magiskt” löser problemet.

Det fungerar hela tiden. Det kan enkelt göra alla grundläggande funktioner som tillägg, prenumeration, multiplikation, division, etc.

[GooglePlay URL = ””]
7. OVO

Den enda funktionen som OVO utför är att meddela dig efter viss tid. Och den utför denna funktion perfekt. Att vända din fingerklocka på skärmen ställer in tiden. Timern kan ställas in så mycket som två timmar.

[GooglePlay URL = ””]
8. Lyne

Som designern uttrycker det ”bedrägligt enkelt. Oändligt komplex. ” Lyne är ett minimalistiskt pusselspel som kommer att knulla din hjärna när det lugnar din själ. Anslut formerna. Fyll brädet. Förlora dig själv i Lynes samverkande vägar.

[GooglePlay URL = ””]
9. Odd bot out

Om du inte märkte det, det är en robot som rider på en annan Centipede -robot! Det måste räcka för att locka dig för det här spelet.

[GooglePlay URL = ””]
10. ROUNDR

Din enhet måste vara förankrad för att använda den här appen. Roundr låter dig runt dina skärmhörn. Det låter dig bestämma radien för hörn. Du kan också aktivera/inaktivera dess effekt på ett visst hörn. Genom att använda den tillägg som den erbjuder kan du lägga till 10 nya hörnstilar.

[GooglePlay URL = ””]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *