Amazon säljer nu GoPro Hero10 Black Accessory Bundle för bara $ 399,99, en kostnad som sparar 20% samt $ 100 utan att behöva hoppa Med de bågar som dessa erbjuds normalt kräver.

Det betyder att det inte finns några kuponger på skärmen eller diskonteringsräntekoder att kämpa med här, även om det finns en stridspunkt-Amazon säger inte när detta erbjudande kommer att ta slut såväl som det innebär att det kan inträffa på någon typ av ögonblick. Om du är angelägen om att dra nytta av möjligheten att sätta dig själv en GoPro Hero10 svart tillbehörspaket för bara $ 399.99, är nu troligtvis en extremt bra tid att få den beställningen innan det är lika sent.

Köp: GoPro Hero10 Black Accessory Bundle från Amazon: $ 399.99 | Originalpris: $ 500

Revolutionär processor: snabbare. Smidigare. Bättre. De kraftfulla nya GP2 -motormodifieringarna spelet – bara prestanda, lyhörda beröringskontroller samt fördubbla bildhastigheten1 för otroligt smidiga bilder. GP2 “System on a Chip” är designad särskilt för den krävande naturen hos GoPro och är överlägset vår snabbaste någonsin.

I skrivande stund har GoPro Hero10 Black Accessory Bundle mer än 1400 utvärderingar på Amazon med en integrerad poäng på 4,5 stjärnor av möjliga fem. Det är den typ av poäng som du bara hanterar genom att vara en fantastisk produkt, liksom GoPro Hero10 Black Accessory Bundle är ett bra exempel på det. Du får Hero10 Black -kameran som ingår i förpackningen utöver två laddningsbara batterier, limfästen, ett installerande spänne och tumskruv samt mer. liksom alla i ett enda paket som sparar 20% rabatt på det ursprungliga priset.

Återigen förstår vi inte exakt hur länge Amazon kommer att hålla detta erbjudande på bordet så agera nu innan kostnaden går upp igen.

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 16.1 Beta 4 Släppt som Public Introight Nearns

Hur man reparerar dålig iOS 16 Batterilivslängd [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone samt uppdatering av iPad -skick

iOS 16 Kompatibel såväl som stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ modifieringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *