Apples onlinebutik har uppdaterats med ett nyfiken nytt förväntat leveransfönster för 15-tums 2016 MacBook-proffs.

Medan anteckningsböckerna tidigare var i lager och redo att skicka, säger Apple nu att nya beställningar inte kommer förrän den 5 juni tidigast. Även om det är möjligt att Apple har haft någon form av tillverkning av hick, skulle denna nyhet kanske föreslå att tidigare rykten kring nya MacBook -proffs som är i horisonten faktiskt är korrekta.

Rykten om att Apple har en uppdaterad 15-tums MacBook Pro i verken har cirkulerat en liten stund nu efter rapporter om att den nuvarande inkarnationen inte har fått så väl mottagen som hoppats. Leveransfönstret som erbjuds av Apples onlinebutik kan också ge oss en aning om när uppdateringarna kommer, om inte alls, med den 5 juni som den dag då WWDC 2017 öppnar Keynote kommer att äga rum.

Rykten om nya MacBooks hade grundtonen som händelsen under vilken de nya anteckningsböckerna kommer att tillkännages.

Efter att ha senast uppdaterat den 15-tums MacBook Pro i oktober 2016, förväntas en ny modell verkligen inte med tanke på de tider som Apple vanligtvis lämnar mellan uppdateringar, men med den nuvarande modellen som inte har visat sig så populär som Apple Management hade förväntat Att en ny och förbättrad maskin är på väg. Nya Kaby Lake CPU: er förväntas vara kärnan i uppdateringen, och medan leveransberäkningar för den 13-tums MacBook Pro ännu inte har glidit, är det inte bortom möjligheterna att båda storlekarna på MacBook Pro kunde få en uppdatering nästa månad.

Apple har tenderat att spara WWDC-keynoter för mjukvarorelaterade tillkännagivanden, men det betyder inte att MacBooks inte har tillkännagivits vid evenemanget tidigare. 2012 Säg att WWDC: s öppningsnät föds till nya MacBook -proffs, och vi skulle inte utesluta samma händelse igen i år.

(VIA: MacRumors)

Du kanske också vill kolla in:

Gör osynliga iOS -hemskärmmappar och ikoner för att dölja hemliga appar utan jailbreak

Nedladdning: Extra_recipe+Yalux Beta 4 Jailbreak lägger till iOS 10.0.x Support

Fixa Kodi 17 / 17.3 -fel Kontrollera loggen för mer information, så här

Hur man fixar någon Kodi 17 / 17.3 -fel [2017 Guide]

Ladda ner Twitch ++ IPA på iOS 10 [Inget jailbreak krävs]

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 för iPhone och iPad [Senaste statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *