Apple lanserade nyligen sina senaste flaggskeppsenheter; iPhone 7 och 7 Plus. Vi lyckades få tag på en iPhone 7 i svart och här är vår introduktion och första intryck. För det första ser lådan ut. Vanlig “iPhone” -text på sidan med baksidan av enheten visas framför rutan. Okej, låt oss sluta prata om vad som inte spelar någon roll och komma till de goda sakerna. Vad som kommer i lådan finns nedan:

iPhone 7

Blixtnedslag

Blixt-till-3,5 mm hörlursuttag

Lightning USB -kabel

USB -väggadapter

Åh, du får de berömda Apple -klistermärkena som fortfarande ingår i lådan så gråt inte.

Så långt enhetens design går ser den mycket lik tidigare generation. En aluminiumkropp med några mindre justeringar. Kraft/sömn, volym och tyst brytare finns fortfarande på samma platser. Antennband är nu omdesignade för att anpassa sig runt kanterna på enheten i motsats till att gå över den. Det som märkbart har ändrats är längst ner på enheten. Ändå återstår är högtalaren på ena sidan, blixthamn i mitten, men på motsatt sida ser vi hur det ser ut som en annan högtalargaller. Detta här är inte för att bli förvirrad för en sekundär högtalare, utan helt enkelt en mikrofon med hål bredvid den för symmetri. Det som saknas här är 3,5 mm hörlursuttag. Du kan nu använda de nya Lightning EarPods som ingår i lådan eller skaffa dig ett par trådlösa Bluetooth -hörlurar. Apple kommer att släppa sina egna verkligt trådlösa öronsnäckor som heter AirPods i oktober. Om du inte heller är ett fan av måste du använda den lilla blixtnedslaget till 3,5 mm hörlursuttag (även ingår i lådan) för att använda dina vanliga trådbundna hörlurar.

I hårdvaruavdelningen har vi en förbättrad 12MP -kamera på baksidan med en öppning på 1,8 och den nu (äntligen) har optisk bildstabilisering på iPhone 7. En välkommen funktion som jag tyckte om att använda på plus modeller från tidigare generationer . När det gäller FaceTime -kameran på framsidan har vi en uppgraderad 7MP -sensor som kan spela in upp till 1080p HD -video motsätter sig 5MP på 6s som bara sköt på 720p HD. På baksidan har vi också en quad-ledd True Tone Flash för bättre foton när du använder blixt.

Knappen Hem/Touch ID är en annan uppenbar förändring. Vi har inte längre en fysisk klickbar knapp, men istället är det en tryckkänslig kraft Touch -pekplatta som använder Taptic -motorn för haptisk feedback. Tog mig lite personligen för att vänja mig vid det men jag verkar njuta av det nu efter några timmars användning. Du kan ändra känsligheten mellan 3 olika känslighetsnivåer i inställningar.

IPhone 7 har också vatten- och dammmotstånd. Den kan äntligen stå upp mot vatten med sin IP67 -certifiering som gör att du kan sänka upp din enhet upp till 1 meter i upp till 30 minuter, så om du någonsin har dessa olyckor när du sitter på toaletten, släpper den i poolen eller använd Din enhet i regnet, det kommer inte att bli problem.

Det dubbla stereosystemet är en annan funktion som jag ursprungligen inte trodde skulle göra en skillnad, men från några minuters spelmusik och njuta av video är det en ganska trevlig uppgradering. Det är högt eftersom det gör är när du konsumerar media, det kommer fortfarande att spränga från bottenhögtalaren, men när den används i landskapsläge förvandlas hörn till en sekundär högtalare som ger dig stereoljud.

Power Wise, iPhone 7 packar lite kraft med sitt nya 4-kärniga A10 Fusion Chip. Enligt Apple är det 40% snabbare än A9 -chip i iPhone 6s. Tillsammans med chipet kommer den 4,7-tums iPhone 7 med 2 GB RAM, men om du rensar med den 5,5-tums iPhone 7 Plus kommer du att ha en fördel eftersom plus-modellen nu levereras med 3 GB RAM. Medan iPhone 7 är snabb och allt, men i mina få timmars användning, har jag inte observerat en betydande prestationsskillnad mellan 6 och 7. Kanske kommer det att förändras när jag börjar sätta den i uppgift i min dagliga rutin.

När det gäller batteriet hävdar Apple att iPhone 7 måste pågå i 2 timmar mer än iPhone 6s. Jag har inte kunnat testa detta påstående ännu eftersom jag bara har haft den här enheten i några timmar nu. Jag kommer snart att ha mer om detta i min fullständiga recension av iPhone 7.

Under tiden kan du kolla in vår fullständiga introduktion av iPhone 7 i videon nedan:

Sammantaget verkar iPhone 7 vara en solid uppgradering för dem som är på iPhone 6 eller äldre. Jag är fortfarande inte övertygad om att det är en stor uppgradering om du har en 6S -modell, men jag måste prova den och ta reda på det. Om du plockade upp en iPhone 7, vilken modell gick du med? Är dessa förändringar något som gör att du vill uppgradera?

Du kanske också vill kolla in:

iPhone 7 vs iPhone 7 plus vs 6s vs 6s plus vs SE [Specs Comparison]

iPhone 7 Plus vs Galaxy S7 Edge vs Note 7 [SPECS Jämförelse]

iPhone 7 Jet Black vs svart färgjämförelse / skillnad

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple ochnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *