Här är en guide som täcker exakt hur man nedgraderar iOS 13.1.3 samt iPados 13.1.3 till iOS 13.1.2 samt iPados 13.1 .2.

Apple fortsätter sin breakneck -frekvens av iOS såväl som iPados -uppdateringar med frisläppandet av iOS 13.1.3 samt iPados 13.1.3. Uppdateringarna inkluderar massor av korrigeringar såväl som vi säger att det finns många mycket mer att hitta i framtida uppdateringar. Apple har sitt arbete klippt ut för att få iPhone såväl som iPad alla strykade ut efter röran som var iOS 13 såväl som iPados 13.1, men vi tappar.

Om du upptäcker dig själv i en omständighet där du vill eller kräver att nedgradera till en tidigare version, här är de steg du kan följa för att göra just det.

Steg 1: Se till att du har den aktuella versionen av iTunes installerad på din dator. På en MAC kräver du inte att oroa dig för Catalina – det finns inga iTunes längre. Om du använder en äldre version av macOS, uppdatera iTunes först. Du kommer också att kräva att ladda ner IPSW -data för iOS 13.1.2.

Steg 2: Nästa kommer du att kräva att du ska inaktivera upptäck min iPhone / iPad. För att göra det går du till Inställningar> iCloud> Upptäck min iPhone / iPad såväl som sedan flickar omkopplaren. Du blir ombedd att gå in i ditt Apple ID -lösenord.

Steg 3: Länk din iPhone eller iPad till din dator. iTunes öppnade troligen allt på egen hand, men du kan börja det manuellt om det behövs. Du måste också sätta din gadget i DFU -läge. Vi har täckt det tidigare i guiderna nedan.

iPhone 8 /8 Plus, iPhone X / XR / XS / XS Max / 11/11 Pro / 11 Pro Max, eller 2018 iPad Pro -ägare kan följa den här guiden.

iPhone 7 /7 Plus -ägare: Gå in i DFU -läge på iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, här är hur

Om du har en iPhone 6S / 6S plus eller någon typ av annan iPad, följ anvisningarna här.

Steg 4: När din gadget är i DFU -läge kommer iTunes / Finder att fråga om du vill komma igång.

Steg 5: Tryck och håll valet avgörande på en MAC eller skiftet avgörande på en dator samt klicka på alternativet för att återgå. Nu kommer du att bli frågad vilka IPSW -data du vill använda – välj dem var du sparat den till tidigare.

Steg 6: Nu kommer iTunes / Finder att komma till jobbet. När din iPhone eller iPad har startat om ett par gånger kommer du att vara tillbaka såväl som att köra. Välkommen till iOS 13.1.2 eller iPados 13.1.2 – eller vilken version du fattade ett beslut att gå efter!

Du kanske också vill inspektera:

Jailbreak iOS 13.1.3 Uppdatering: Säkerhetsmaterialfixar, patchar djupgående av Apple

Checkra1n iOS 13.1.2 jailbreak baserat på checkm8 exploit ‘tillkännagiven”

Nedladdning: iOS 13.2 Beta 2 IPSW -länkar, OTA -uppdatering tillsammans med iPados 13.2 Beta 2 släppt

Nedladdning: iOS 13.1.3 / iPados 13.1.3 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt för iPhone samt iPad

Nedgradering iOS 13.1.2 / ipados 13.1.2 till iOS 13.1.1 / 13.1 / 13.0 / 12.1.4, här är hur

Bästa iPhone 11, 11 Pro Max-situationen med smal, plånbok, ultratunn design? här är våra bästa val [lista]

iPhone 11/11 Pro Max Screen Protector med härdat glas: just här är de allra bästa

Installera WhatsApp -webben på iPad tack vare iOS 13 samt iPados 13.1

Jailbreak iOS 13 / 13.1 Tillstånduppdatering [Kontinuerligt uppdaterad med mest aktuell information]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *