Du kan nu ladda ner, statisk, icke-live-version av iPhone 7 och iPhone 7 Plus tapeter baserat på de konstverk som finns på den officiella webbplatsen för iPhone 7 av Apple. Det är avgörande att notera att Apple av någon anledning inte inkluderar dessa som en del av fraktenheter.

Nu när iPhone 7 och iPhone 7 Plus börjar hitta sin väg i händerna på tidiga adoptörer runt om i världen är de första rapporterna positiva på att Apple kan ha en annan vinnare på sina händer trots att många föreslår att 2017 kan vara året att få en iPhone, med enheten inställd för att fira sin 10 -årsdag nästa år.

En sak som tenderar att hända när någon ny smartphone släpps, vare sig en iPhone eller en av de nuvarande Android-flaggskeppsenheterna är att alla nya första-party tapeter som används för att marknadsföra dem hitta sin väg på internet. Även om de vanligtvis kan vara mindre än inspirerande, eller bara helt ful, är de som används av Apple på sin iPhone 7 och iPhone 7 Plus -webbplats faktiskt ganska trevliga. Om inget mer är de verkligen ganska färgglada.

Alla fem har omvandlats till användbara bakgrundsbilder och läggs online för alla att njuta av, och de kan användas med vilken smartphone som helst och inte bara en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus.

Alla tapeter finns i en infödd upplösning på 1242 × 2208 och ser ganska charmiga ut för våra ögon. Att ha en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus tapet kanske inte får dig den snygga nya kaminställningen eller den A10 CPU men vem är att säga att du inte kan ha din egen enhet åtminstone se lite ut som en helt ny flaggskepp iPhone baserad på Art Apple använder för att marknadsföra dem?

Inte oss, det är säkert!

IPhone 7 och iPhone 7 Plus säljs över en betydande bit av världen idag och kommer att nå dessutom länder under de kommande veckorna. Lagernivåer är emellertid ett problem, så om du inte har en av de nya iPhonerna i handen idealiska nu, kan du behöva rensa in för en liten vänta tyvärr.

Du kan ladda ner de nämnda bakgrundsbilderna från Megas spegel här. [Spegel]

[Tack till Jonathan för att du skickade in dessa!]

UPDATE X1: Twitter -användare @AR72014 har släppt ett inofficiellt tapetpaket för iPhone 7 som matchar färgerna som telefonerna är officiellt tillgängliga från Apple. Detta inkluderar silver, svart, jet svart, guld och rosguld.

Du kanske också vill kolla in:

iPhone 7 vs iPhone 7 plus vs 6s vs 6s plus vs SE [Specs Comparison]

iPhone 7 Plus vs Galaxy S7 Edge vs Note 7 [SPECS Jämförelse]

iPhone 7 Jet Black vs svart färgjämförelse / skillnad

Ange DFU -läge på iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, så här

iPhone 7 Hållbarhet: Scratch and Bend Test [Video]

iPhone 7 /7 plus vattentät och släpptest

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *