Android -tillverkare försöker samt skapa alla där produkter efter bästa kvalitet, men det finns något som är tänkt på som de mest typiska för defekter. Här talar vi om skärmfärgkompositionen, som kan vara annorlunda för till och med ett intervalldesign från exakt samma OEM. Specifikt kommer vi att gå över HTC One M9 idag.

M9 består av en extremt skarp såväl som lysande 5 tum Gorilla Glass otroligt LCD-skärm, som är extremt finjusterad och väl balanserad för ögonen. Men alla har en annan teknik än skärmen såväl som sina färger, vissa gillar det mörkt, lite ljus och medan andra väljer en balanserad. Men för att uppnå detta kräver vi totalt över en viss kärnmodul såväl som dess funktioner. Förutom att vi kommer att göra detta idag för att tillåta färghantering på HTC One M9.

Om mod

För att uppnå målet att anpassa skärmparametrar kräver vi att injicera KCAL -bilister i din lagerkärna med hjälp av en viss modul. MOD har levererats av XDA erkänd designer FLAR2. KCAL låter dig ändra skärmens olika värden separat, som RGB, mättnad, nyans och kontrast. Alla dessa värden kan ställas in för att ge ut en mycket mer önskvärd skärm på din HTC One M9. MOD är mycket lätt och ger dig fördelen att tillåta färghantering på HTC One M9 utan att ändra till en skräddarsydd kärna.

Nu när det med tanke på att det är en separat modul måste den packas när du startar om din enhet. Eller den allra bästa metoden är att lägga till den i init.d-skriptet, vilket gör det möjligt för det omedelbart vid varje start (init.d-stöd levereras av många skräddarsydda ROM). Låt oss börja med att installera MOD, som kommer att behöva din HTC One M9 för att ha TWRP installerat på den. Om du fortfarande inte har det, följ vår guide för hur du rotar HTC One M9 samt ställer in TWRP -återhämtning. När du har det installerat, följ de grundläggande anvisningarna nedan.

Hur man tillåter färghantering på HTC One M9

Ladda ner färghanteringsmod:

Anslut din M9 till datorn med hjälp av USB -sladd i MTP -läge.

Överför KCAL_MOD-PERF-G9FB087D.ZIP till gadgetlagring.

Koppla loss gadgeten såväl som den av den helt.

Starta om HTC One M9 till TWRP -läkningsläge:

Tryck ner volymen såväl som strömknappar helt upp tills din gadget startar i startlastarläge.

När du är i startloader -läget, använd volymhemligheterna för att markera läkningsläget samt trycka på strömbrytaren för att välja den.

Klicka på knappen Ställ in, sök samt blinka KCAL_MOD-GA24F2D5-V2.ZIP.

När uppgifterna har blinkats framgångsrikt, tryck på omstartsystemet.

Nu när du har installerat moden såväl som effektivt aktiverat färghantering på HTC One M9. Det är dags att välja en app som låter dig hantera och redigera färgvärdena.

Designern har levererat sin egen app om du vill bidra till Dev för hans arbete. Annars kan du också använda ett antal andra appar som Nexus Display Control, Kernel Adiutor och FK Updater etc.

Kolla in den ursprungliga XDA -tråden för mycket mer information om såväl mod som dess drift. Minska oss en kommentar nedan samt låt oss förstå exakt hur detta fungerar för dig såväl som din HTC One M9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *