Apple har verifierat att vissa människor lider av Phantom Airtag -varningar, vilket utlöser dem att leta efter spårare som inte finns. Problemet utlöses av ett system som är tänkt att se till att människor inte förföljs av någon som använder en lufttag.

När en okänd Airtag följer någon får de en varning på sin iPhone för att varna dem. Vissa de senaste veckorna har emellertid rapporterat att de har meddelanden och inte kan upptäcka en lufttag – utlösa förvirring såväl som oro.

Nu noterar en Wall Street Journal -rapport varför det kan vara.

Kartorna på Phantom Airtag -varningar delar ett liknande mönster: direkt röda linjer som strålar ut från användarens plats. Om en lufttag var i rörelse (kanske flyger?) Längs dessa stigar, skulle den korsa mitt på stadsgatorna, passera med byggzoner, till och med penetrerande väggar.

Apple erbjuder en liten potentiell reparation för detta, även om det inte är idealiskt. Förutom att det också konstaterar att vissa falska positiver bara kan vara normen i extremt befolkade områden.

En talesman för Apple uppgav att sådana varningar kan ha resulterat från en iPhone som fick Wi-Fi-signaler i iPhone som tillfälligt förvirrade sina platstjänster. En potentiell reparation skulle vara att gå till Inställningar> Sekretess> Placera tjänster samt att växla av avkopplingen såväl som medan Wi-Fi är aktiverad på iPhone. Han uppgav också att i mer tätbefolkade områden hade Airtags av andra i närheten av oavsiktligt utlösa oönskade varningar.

Apples Airtags har använts av människor som försöker förfölja andra medan de till och med har varit anslutna till fordon som senare var tänkta att bli stulna. Medan andra produktspårare kan användas för exakt samma sak, är lufttags mer exakta såväl som mycket mer hög profil.

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner Windows 11 Pro ISO -data utan produktnyckel från Microsoft

Force Download Windows 11 Gratis uppgradering just nu, här är exakt hur [Tutorial]

Hur man ställer in Windows 11 på en MAC med hjälp av startläger idag

Ladda ner Windows 11 -installationsassistent för din dator

Hur man uppgraderar till Windows 11 från Windows 10 gratis

Hur man producerar startbara Windows 11 USB -flashenhet [Guide]

Jailbreak iOS 15.4.1 på iPhone samt uppdatering av iPad -skick

Nedladdning: iOS 15.4.1 IPSW -länkar, OTA -data tillsammans med iPados 15.4.1 Släppt

Hur man ställer in MacOS 12 Monterey Hackintosh på PC [Guide]

Bästa iPhone 13, 13 Pro härdade glasskärmsskydd som erbjuds idag [lista]

Bästa iPhone 13, Pro Max 20W USB-C-laddare [Lista]

Topp iPhone 13 Pro Max Screen Protectors erbjuds att köpa [lista]

Bästa iPhone 13 / Pro -situationer för säkerhet som erbjuds just nu

Hur man reparerar dålig iOS 15 Batterilivslängd [guide]

Apple Watch ECG App Hack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *