Glada helgdagar! Med 2016 som rör ett slut är det dags att lista ut årets bästa appar. Detta var snarare ett år eftersom massor av anmärkningsvärda appar doldes ut i Google Play Store. Vi såg ökningen av meddelanden -appar med sådana som Signal såväl som Google Allo. Online sanning och kloka njut av appar fick också överkomligt intresse under hela året. Men för den här listan tar vi hänsyn till bara de appar som körs på en smartphone samt inte behöver någon typ av annan gadget för att fungera.

16 Finaste Android -appar 2016

Vi inkluderar bara de appar som introducerades år 2016 eller de som blev renoverade eller fick en stor stil samt prestationsuppgradering i år. Till sist inkluderar vi inte någon typ av spel i den här listan eftersom vi tror att de behöver sin egen separata lista.

1. Alla Google -godsaker

Låt oss först få ut detta från metoden, många av apparna som kommer ut från Google Factory är ganska fantastiska. I år fick vi flera anmärkningsvärda appar av Google.

Även om det är ganska förståeligt att ingen behöver ytterligare en meddelandeapp, är Google Allo värt den extra ansträngningen. Den har alla funktioner i en gemensam meddelanden -app, som röstmeddelanden, klistermärken osv. Men det som gör det värt din tid är Google Assistant. Även om Google Assistant officiellt inkluderar Android Nougat, kan du använda det idealiskt i Allo. Jag förstår att det inte kommer att bli lika anmärkningsvärt som den som innehåller en pixel -smartphone, men det är fortfarande värt att försöka. Med Allo kan du chatta med assistenten och be den om olika information som kalenderavtal, väder, etc.

Jag tror att alla förstår det nu när Google Duo är Googles svar på Apples FaceTime. Duo är en otroligt grundläggande videosamtalsapp. Med duon är videotelefonsamtal bara en kran bort.

Gboard, å andra sidan, är ingen ny app, det är en omdesignad version av det redan anmärkningsvärda Google -tangentbordet. I år gjorde Google några ändringar av sin tangentbordsapp tillsammans med att lägga till några ytterligare funktioner – den viktigaste var förmågan att göra Google Bläddra från idealet från tangentbordet.

Medan ovannämnda appar var de allra bästa av Google, kan fotoscan såväl som Google Trips extremt väl tänkas på två av årets bästa appar.

[GooglePlay URL = ””/]
2. Prisma

PRISMA, den yttersta bildredigeringsappen, var en omedelbar hit. Utifrån dess popularitet kan det verkligen vara årets app. Med Prisma redigerar du bara inte foton, du förvandlar det till anmärkningsvärda konstverk. Det har några av de allra bästa och samtida filter att arbeta med. Med tanke på att det var den första introducerade på iOS var det årets mest efterlängtade Android -app.

[GooglePlay URL = ””/]
3. Reddit: Den officiella appen

Åh, Reddit! Det är snabbt en av min föredragna webbplats på webben såväl som jag är på den varje dag under ganska en tid. Före 2016 hade Android ingen officiell app för Reddit, liksom på grund av att alla förlitade sig på tredjepartsappar för att söka Reddit på sina smartphones. Även om min föredragna tredjeparts Reddit-app är Sync Pro, är den officiella Reddit-appen ganska fantastisk. Med Reddit får du få tillgång till massor av anmärkningsvärda såväl som aktiva samhällen, såväl som den officiella appen, som är gratis BTW, gör det bara mycket lättare för alla.

[GooglePlay URL = ””/]
4. Signal Personal Messenger

Signal är den enklaste metoden för att skicka krypterade textmeddelanden på Android. Det fungerar som en total ersättning för din befintliga meddelanden -app. Genom att använda signal kan du interagera omedelbart samtidigt som du undviker SMS -avgifter, producerar grupper för att säkerställa att du kan chatta i äkta tid med alla dina goda vänner på en gång, samt dela media eller tillbehör allt med total integritet. Servern har aldrig fått tillgång till någon typ av din kommunikation och lagrar aldrig någon typ av dina data.

[GooglePlay URL = ””/]
5. Flamingo för Twitter

Den officiella Twitter-klienten är bara okej, det är därför dess tredjepartsklienter är ganska populära. Flamingo är en sådan app. Det produceras av ingen annan än de anmärkningsvärda devs i min föredragna vädertillstånd – Tidslinje för väderförhållanden. Det är en ljus såväl som livlig Twitter -klient, med ett grundläggande såväl som mycket anpassningsbart gränssnitt. Det ger dig en anmärkningsvärd Twitter -upplevelse som du kommer att vilja och har en härlig materialdesign. Du kan snabbt växla mellan ett antal konton, liksom individuellt stil dessa konton. Det har också fantastiska funktioner som bildförhandsvisningar, GIF -stöd, bakgrundssynkronisering, arrangerad tweet, etc.

[GooglePlay URL = ””/]
6. Underlag

2016 startade Substratum där den framstående teman App Layers Manager lämnade. Tidigare i år blev Layers Manager avskrivna till förmån för underlag. Det är lite utmanande app att förklara, så att sätta den i grundläggande ord, substratum är en tema -app som gör att du kan utforma olika elemenullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *