Sony och Rockstar Games har bekräftat att den globala populära Grand Theft Car V -titeln kommer att remasteras och föras till PlayStation 5 under andra halvåret 2021. Nyheterna bekräftades under The Grand Theft Car V Det japanska företagets PS5 avslöjar det främst fokuserade på PS5-kompatibla speltitlar.

Med Grand Theft Car V har Rockstar Games lyckats skapa en av de mest betydelsefulla triumferna i videospelhistorien. Titeln släpptes ursprungligen för PlayStation 3 och Xbox 360 för sju år sedan 2013 och har blivit det näst högst sålda spelet genom tiderna.

Förutom att flyga från de fysiska och digitala hyllorna fortsätter onlineversionen av GTA V-upplevelsen att gå från styrka till styrka och fortsätter att växa utöver det ursprungliga spelets omfattning.

Så med det i åtanke är det inte exakt en chock att Rockstar kommer att utnyttja kraften och flexibiliteten i den helt nya PlayStation 5 för att skapa en version av Grand Theft Car V som kommer att vara “vackrare och mycket mer lyhörd än någonsin, ”Enligt Sony. Enligt pressmeddelandet kommer Rockstar att uppnå detta genom att få “en rad tekniska förbättringar, visuella uppgraderingar och prestationsförbättringar” som alla är utvecklade för att garantera att Grand Theft Car V och GTA online maximerar potentialen för den nya PlayStation 5 -hårdvaran.

Förutom att förbättra GTA V -upplevelsen för att dra nytta av PS5, kommer Rockstar också att göra några förändringar i hur spelare konsumerar GTA online. Den senare kommer att släppas som en fristående titel för PlayStation 5 som kommer att tillhandahållas helt gratis för alla PS5-ägare under de första tre månaderna efter titeln. Du kommer fortfarande att behöva ett giltigt och aktivt PlayStation Plus -medlemskap för att spela den nya fristående GTA online.

En remastered och förbättrad version av GTA V och GTA Online är verkligen goda nyheter men det lämnar fortfarande några obesvarade frågor och troligen en bitter smak i munnen hos vissa spelare. De som har ägt en PS3, PS4 och nu kommer en PS5 att ha köpt Grand Theft Car V vid tre separata tillfällen och spelat i huvudsak vad som är samma spel. Det har inte heller nämnts huruvida sparade spelfiler på PS4 kommer att vara kompatibla med PS5 eller om det spelet kommer att behöva starta hela upplevelsen igen.

PlayStation 5 kommer säkert att starta starkt med några enastående titlar men vi skulle ha mycket hellre haft ett tillkännagivande som hänför sig till Grand Theft Car VI.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 13.6 Beta 2 IPSW -länkar, OTA -profilfil, Beta 2 på iPados 13.6 Släppt

iOS 13.5.1 nedgradering inte längre efter att Apple slutar underteckna iOS 13.5 Jailbreak firmware

Jailbreak iOS 13.5.1 Med checkra1n, här är hur [Video Tutorial]

Bästa Cydia Repos och källor för iOS 13.5 Jailbreak UNC0VER

iOS 13.5 Jailbreak tweaks kompatibla med UNC0VER 5.0.X [LIST]

Jailbreak iOS 13.5 på iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, mycket mer med UNC0ver 5.0.0 [Tutorial]

iPhone SE 2 2020 Skärmskydd: Här är det bästa du kan köpa idag [lista]

Kodi 18.7 IPA APK Download för iOS 13 / iPados 13, Android släppt

Kör flera 2 whatsapp -kontonummer på 1 iPhone på det bästa sättet, här är hur

Nedladdning: iOS 13.5.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt för iPhone och iPad

Jailbreak iOS 13.5 utan eller ingen dator, så här

Apple View ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *