Återlämnandet av Touch-ID är något som har ryktats på och av de senaste månaderna, och nu en ny rapport från Bloomberg hävdar att det kan komma så snart Som 2020. Men det kommer inte också att innebära återkomsten av hemknappen. Istället kommer fingeravtrycksskannern att vara under iPhone -skärmen.

Funktionen kommer inte heller att ersätta Face ID, med Bloomberg som säger att båda funktionerna kommer att finnas tillgängliga på samma iPhone. Rapporten säger dock också att funktionen kan glida till 2021, vilket antyder att förtroendet inte är högt. Den tidsramen skulle också bättre matcha en liknande rapport från analytiker Ming-Chi Kuo som sa att en iPhone med både Face ID och Touch ID skulle skicka 2021.

Kombinationen av både Face ID och Touch -ID i en enda enhet skulle säkert låna sig till en mycket mer fullständig säkerhets- och säkerhetslösning. Det finns tillfällen där Face ID helt enkelt inte är tillförlitliga, till exempel i direkt solljus, och Touch ID skulle vara ett bättre alternativ. Att ha både säkerhets- och säkerhetssteg skulle säkert vara till nytta.

Integrationen av Touch ID -fingeravtryckssensorn i skärmen är också mycket meningsfull. Det finns redan ett antal Android -enheter på marknaden som erbjuder samma typ av saker, men Apple skulle utan tvekan inte vilja skicka en sådan funktion förrän den var helt säker på dess tillförlitlighet och säkerhet.

Oavsett om den nya Touch ID + Face ID -telefonen kommer 2020 eller 2021, kommer den verkligen inte nästa vecka. Apples iPhones 2019 kommer att tillkännages den 10 september, och det ser ut att vara en stor.

(Källa: Bloomberg)

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 13.1 Beta 2 IPSW -länk och OTA -uppdatering för iPhone, iPados 13.1 Beta 2 för iPad

Hur man jailbreak iOS 12.4 på iPhone X, XS Max, XR, iPad Pro och mycket mer med UNC0VER

Nedgradering iOS 12.4.1 till 12.4 för jailbreak medan Apple fortfarande signerar firmware

Hur man jailbreak iOS 12.4 med UNC0VER 3.5.x [Tutorial]

Nedladdning: iOS 12.4.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone och iPad släppt

Bästa Galaxy Note 10/10+ plus falllista: Här är måste-haves för skydd

Bästa Galaxy Note 10/10+ plus skärmskydd? Här är våra val [lista]

Jailbreak iOS 12.4.1 genom att nedgradera och jailbreaking iOS 12.4, här är hur

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW Links & Install på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *