Smarttelefonmarknaden är ett tufft område där dina beslut kan fladdra snabbt och när du tror att du har fattat ett slutligt beslut kommer ditt förtroende att gå ner i avloppet när du Se en annan ny potentiell gadget. Med den snabba tillväxten av Android -marknaden och den förbättrade hårdvarukvaliteten kommer mycket mer och mycket fler enheter in på marknaden. Till ingen överraskning planeras nu årliga trender som de kvartalsvisa trenderna som återspeglar den snabba tillväxtkurvan.

Dessutom minskar priserna på enheterna ständigt tack vare de hårda konkurrenterna och ökade efterfrågan. I detta avseende kanske Galaxy S4 -användare känner att de har fattat ett dåligt beslut om att sluta vänta på Galaxy S5. Detta gäller särskilt för dem som fick sin Galaxy S4 bara några dagar före ankomsten av Galaxy S5. Men ta vårt ord, du har fattat ett respektabelt beslut för att få Galaxy S4 eftersom vänta på en bättre modell håller dig att vänta på livet.

Eftersom Android är ett mångsidigt mobilt operativsystem kan du enkelt porta massor av funktioner i Galaxy S5 om du är redo att rota din enhet. Men du får inte några funktioner som Heartbeat Monitor, fingeravtryckssäkerhet som behöver stödd hårdvara. Idag kommer vi att visa dig hur du aktiverar (aktivera inte port) låsskärmens partikeleffekt på din Galaxy S4. Följ den grundläggande tutorialen så har du en vacker låsskärmseffekt på din enhet.

Den här proceduren kontrollerades på Lollipop -baserade Galaxy S4 men du kan få den att arbeta med annan version men se till att ta en säkerhetskopia innan du landar i några problem. Vänligen informeras om att du måste rota din enhet innan du följer den här guiden. Om du behöver någon hjälp för att rota din enhet, följ länken nedan:

Hur man rotar Galaxy S4

Aktivera Galaxy S5: s låsskärmpartikeleffekt på Galaxy S4

Installera SQLite Editor -appen från länken Play Store som anges nedan och öppna den.
[GooglePlay URL = ””]

Välj Apps -kategorin från SQLite Editor -appen och välj inställningar Lagring/inställningar.db.

När du väl är där väljer du system och sök efter låsskärm. Redigera värdena på låsskärmen som påpekas i bilden nedan:

Dubbelkontrollera värdena med ovanstående bild och spara filen.

Starta om enheten för att ändringarna ska träda i kraft.

När du har startat om ser du den vackra partikeleffekten på din låsskärm. Ändra dock inte låsskärmseffekten efter detta trick eftersom det kommer att få tillbaka de ursprungliga inställningarna och du måste följa hela processen igen. Kontrollera skärmdumpen nedan för resultatet:

Lämna din användbara feedback i kommentarerna nedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *