gör saker lite enklare!-Det är vad vi försöker göra här på Droidviews. Oavsett om det är en rotande handledning, en mod, hack eller till och med ett utmanande ämne, är det alltid den största oroen för oss att presentera dessa saker för våra besökare på en enklare metod genom att beskriva dem i detalj. För några veckor tillbaka var vi en av de allra första att hitta en fungerande rotstudie för olika mönster av Galaxy S4. För ett par dagar tillbaka startade vi en ROM-utvärderingsserie för Galaxy S4 GT-I9500 som kommer att uppdateras med rutinmässigt intervall som nya skräddarsydda ROM: er för gadgeten anländer.

Idag har vi inkluderat ytterligare ett inlägg där vi kommer att tillhandahålla plats till några av de allra bästa skräddarsydda ROM: erna för Samsung Galaxy S4 LTE GT-I9505. Naturligtvis kommer alla ROM: er att kontrolleras på lämpligt sätt på olika procedurer som prestanda, batteritid, stabilitet samt val för anpassning. Så det är en typ av “Survival of the Fittest” -inlägg som hjälper dig att välja en fantastisk skräddarsydd ROM utan att bli överväldigad av det sortiment såväl som nummer som erbjuds via webben såväl som forum.

Letar du efter detta?

Bästa specialanpassade ROM för Samsung Galaxy S4 GT-I9500

Bästa specialanpassade ROM för Verizon Galaxy S4 SCH-I545

Bästa specialanpassade ROM för AT&T Galaxy S4 SGH-I337 samt i337m

Varning:

Även om vi har försökt att anstränga oss för att samla några av de allra bästa skräddarsydda ROM: erna för Galaxy S4 GT-I9505, kan vi inte hävda att ni alla kommer att hålla med om vårt val. Alla ser världen med sina egna glasögon. Vi respekterar alla ROM-designers som osjälviskt arbetar såväl som natten för att ge oss många fler skäl att gilla den miljövänliga boten. Som Shakespeare har sagt: “Det finns inget stort eller dåligt men tro gör det så.”

Aktiviteter som att blinka en skräddarsydd ROM är tänkt på riskabla och om du är slarvig, kan det också tegel din gadget. Vi varnar dig för att hålla dig borta från sådana saker om du inte förstår vad det handlar om. Skyll inte på de respekterade designarna eller oss om någon typ av missöde tar plats som i många fall är resultatet av ett fel som användaren har gjort. Innan du fortsätter med att installera en skräddarsydd ROM föreslår vi starkt att du kollar in det att följa inlägget för att få ett rättvist koncept för hela verksamheten.

Saker att göra tidigare såväl som efter installation av en skräddarsydd rom

Rota din gadget först:

Observera att för att kunna ställa in en skräddarsydd ROM på din Galaxy S4 GT-I9505, kräver du att du ska rota den samt ställa in en skräddarsydd läkning som ClockworkMod eller TWRP först. Om du har avstått från att göra det ännu, kan du göra det nu med vår enkla handledning:

Hur man rotar såväl som CWM på Samsung Galaxy S4 GT-I9505

1. Omega ROM för Galaxy S4 GT-I9505

Utvecklare: Indie

ROM -recension:

Det är inte bara en slump varför Omega Rom av Indie Falls allra första i den här listan, även om det inte riktigt är en nedräkningssort av artikel. Om du har använt någon typ av Galaxy-flaggskepp och vidare Galaxy S2 samt någonsin har blinkat en skräddarsydd ROM på dessa enheter, måste du känna till detta mycket framträdande arbete. Dess popularitet är tillräcklig för att verifiera dess värdighet.

Jag har använt denna ROM på ett antal galaxgadgets med tanke på att S2 -dagarna såväl som det är en av mina favoriter eftersom det låter dig njuta av utseendet såväl som känslan av Stock Touchwiz utan någon typ av pudding utanför som Även om det effektivt håller sig borta från många nackdelar på grund av vilka människor vill fly från Touchwiz. Ja, jag talar om förseningar i fördröjningen!

Indie har eliminerat mycket av de ogynnsamma uppblåsarna såväl som att du får en renare applåda såväl som mycket mer gratis ram. Omega Rom har modifierats för att ge dig mycket snabbare prestanda med mycket bättre effektivitet och exakt samma gamla stabilitet som alltid har anslutits till dess namn. När det gäller batteritid beror det på exakt hur du använder din telefon men om du jämför batteriets prestanda mellan lager TW -firmware såväl som omega med exakt samma typ av användning, kommer den senare formen som en ta bort vinnare. Prova denna ROM så bra som du inte blir besviken!

WiFi -anslutningsproblem Fix:

I situationen ser du alla typer av problem med WIFI -anslutning efter installation av denna ROM, ladda ner i9505xxuBMF8 -modemdata samt ställa in den med ODIN3 3.04. Klicka på telefonknappen på Odin samt välj den här filen.

källa
2. CyanogenMod 10.1 ROM för GT-I9505

Utvecklare: CyanogenMod Team

ROM -recension:

Det extremt namnet “CyanogenMod” har slutat vara mycket mer ett varumärke när det gäller AOSP-baserade skräddarsydda ROM. Det är den mest ursprungliga ROM för Android -prylar som erbjuds för nästan alla enheter, officiellt eller inofficiellt. Efter introduktionen av Galaxy S4 fanns det rykten om att Samsungs nya flaggskepp inte kommer att få CM men nu är det tillgängligt.null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *