För bara ett par timmar sedan delade vi lagerbakgrunderna från Gionee Elife E6 och nu är vi tillbaka igen med en annan uppsättning fantastiska bakgrundsbilder från en annan enhet , nämligen Vivo X5 Max, en avancerad smartphone från den kinesiska OEM Lenovo (samma företag som nu äger Motorola Mobility).

Vivo X5 Max mätte på bara 4,75 mm i tjocklek, annonserades Vivo X5 Max som världens smalaste telefon vid lanseringen. Under den smala huven har enheten kraftfull hårdvara inklusive 5,5-tums 1080p Super AMOLED-skärm, Qualcomm Snapdragon 615 64-bitars octa-core-processor, Adreno 405 GPU, 2 GB RAM och 16 GB intern lagring och en extern kortplats, 13MP bak och bak och 5MP framkamera, 2000mAh -batteri och så vidare.

Personligen drömmer jag inte ens om att spendera pengar på något av de kinesiska varumärkena, men när det gäller lagerbakgrunder från dessa enheter gillar jag dem och delar här med er också. Vivo X5 Max kommer med 30 fantastiska bakgrundsbilder.

Naturligtvis är några av dem inte nya eftersom vi redan har sett dem på några äldre Lenovo -telefoner men cirka 10 av 30 tapeter från X5 Max är nya. Upplösningen av dessa bakgrundsbilder är 1080 x 1920 px och alla är i porträttstil.

Vi har presenterat alla 30 bakgrundsbilder från enheten i vår förhandsgranskningsbild. Om du gillar dem, klicka bara på nedladdningslänken nedan för att ta dem i en enda zip.

Ladda ner vivo x5 max stock tapeter

Vivo-x5-max-stock-wallpapers.zip | Spegellänk

Ladda ner också:

Vivo X5 Pro Stock Wallpapers

Vivo xplay 6 lager tapeter

Vivo x9 lager tapeter

För fler tapeter, hoppa till vår tapeter -avsnitt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *