Det är inte i Amazons natur att göra någonting i liten skala, varför det har varit oerhört oväntat att Amazon Prime -videon har förblivit något av en sötningsmedel som är van vid Locka kunder till att ta årliga Amazon Prime -prenumerationer som köps för att dra nytta av ett antal fördelar som ges till den ofta Amazon -shopparen.

Om du tar chansen att läsa mellan raderna, ser det ut som om Amazons videotjänst håller på att gå globalt i mycket mer än 200 länder och placera den på en kollisionskurs med Netflix som lanserades i 130+ länder tillbaka i Januari i år.

Amazons videotjänst har redan något fantastiskt innehåll som är värd för det, av vilka många lätt kommer att fylla tiden för de främsta prenumeranter som vill hitta några fantastiska och underhållande TV -program och filmer att titta på.

En kommande show, som är exklusiv för Amazon och kommer att vara värd av ex-top-utrustningens värdar Richard Hammond, James May och Jeremy Clarkson, är den mycket efterlängtade den stora turnén, som katapulterar de tre ovannämnda värdarna till ännu en spännande bilmiljö. Ett “meddelande från killarna”, som delas på Twitter, föreslår att Amazon -videon går enormt.

Det officiella Twitter -kontot för TV -serien publicerade meddelandet, inklusive en video, som bekräftade att showen kommer att finnas tillgänglig i 200 olika länder globalt. Med tanke på att det är en exklusiv för Amazon Prime -video kan vi säkert dra slutsatsen att en expansion finns på korten.

Det är direkt en fördel för showen att vara tillgänglig över hela världen, men mycket mer så att det ger Amazon chansen att skaffa ytterligare konsumentbas och börja driva den främsta videotjänsten som en fristående tillhandahållande som kan direkt konkurrera med andra populära strömningsplattformar och tjänster , som Netflix. En tävling mellan Amazon och Netflix skulle vara oerhört tilltalande.

Baserat på det delade meddelandet kan vi säkert anta att Amazon Prime Video kommer att finnas i över 200 olika länder. Netflix tjänar nu ungefär 190 länder över hela världen. Båda plattformarna investerar starkt i planering och skapande av original och engagerande innehåll som är exklusivt för sin egen miljö, och båda har sina egna anslutningar till branschinsiders och förlag som borde göra för en otroligt intressant plattformstrid.

Den stora turnén, för de som är intresserade av att se vad männen får upp till efter topputrustningen, startar idag på Amazon Prime Video. När det gäller “meddelandet från killarna”, kolla in videon inbäddad nedan.

Du kanske också vill kolla in:

Amazon som tillhandahåller 20 $ rabatt på ett års premiärmedlemskap [endast idag]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *