Apples årliga tillbaka till skolkampanjer kan vara ganska stora erbjudanden för dem som vill eller behöver få en ny dator för skoltid, och företaget har idag meddelat Vad det kommer att använda för dem som vill hämta en ny Mac eller iPad Pro.

Affären ser att eleverna kan kräva ett gratis par beats Solo3 -hörlurar, PowerBeats3 eller Beatsx utöver den normala rabatt som de får som en del av sin utbildningsstatus.

Enligt Apple kommer det att buntas Solo3 -hörlurar när eleverna plockar upp en ny MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Imac eller Mac Pro, även om vi tvivlar på om för mycket kommer att plumpa för det sista alternativet.

Ett gratis par av Beatsx är att ta tag i tillsammans med varje köp av en 10,5-tums eller 12,9-tums iPad Pro, vilket indikerar att de som vill välja att iOS-livsstil fortfarande kan få några gratis saker. Om du vill ta tag i Solo3 eller PowerBeats3 med ett iPad -köp kan du förvänta dig en rabatt på $ 150 på hörlurarna.

Kampanjen, tillgänglig i USA och Kanada, är tillgänglig för studenter som är inskrivna på college och deras föräldrar. Lärare och fakulteter kan också dra nytta av erbjudandet, även om verifiering krävs vid kassan oavsett din anledning till att hävda erbjudandet.

Även utan erbjudande om gratis hörlurar är det inte en dålig idé att få en ny Mac eller iPad Pro från Apple Ideal nu om du kan kräva utbildningsrabatt som erbjuds. Om det gäller dig kan du kolla in en besparing på upp till $ 300 på berättigade MAC och $ 20 på berättigade iPad Pro -modeller. Ingen rabatt ska nysas på, särskilt när det gäller några av Apples högre slutdatorer och surfplattor.

Dessutom marknadsför Apple också $ 4,99 Apple Music -prenumerationen för studenter, vilket råkar vara halva priset som vanliga användare måste rätta ut varje månad.

Tyvärr, och till skillnad från 2016, använder Apple ingen rabatt på iPhones den här gången.

Apples Back to School -erbjudande finns för närvarande tillgängligt i USA och Kanada men kommer snart att expandera till andra utvalda marknader. Det kommer att finnas tillgängligt i år från och med idag till 25 september 2017.

Du kanske också vill kolla in:

Hur man nedgraderar iOS 11 Beta till iOS 10.3.2 / 10.3.3 [Tutorial]

Nedladdning: iOS 11 Beta 3 IPSW -länkar för iPhone, iPad, iPod touch släppt [endast devs]

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 för iPhone och iPad [Senaste statusuppdatering]

Ladda ner iOS 11 Beta 3 & installera på iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Ladda ner iOS 11 Beta 3 OTA-konfigurationsprofil utan UDID / Developer-konto [How-to Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *