En flygning från Peking, Kina till Melbourne, Australien upplevde en nervös omständighet den 19 februari efter att en kvinnas hörlurar fick eld och brände hennes affär med i processen.

Damen sov när avslutningen tog tag, med orsaken till att lågorna var batteriet i hennes Bluetooth -trådlösa hörlurar enligt en rapport publicerad av Australiens överföringssäkerhetsbyrå. Rapporten avslöjar inte passagerarens namn, namnet på det flygbolag som flygningen tillhörde, eller viktigare, varumärket av hörlurar som tog eld.

Rapporten säger att en hög explosion hördes när hörlurarna tog eld, med damen som uppgav att “när jag gick för att vända mig kände jag brinnande i ansiktet.”

Enligt passageraren drog hon hörlurarna ner runt halsen men kastade dem på flygplanets golv när hon insåg att de fortfarande var tänd. Flygvärdarna släckte avslutningen med vatten, liksom när röken rensade hörlurarnas batterier hade smält med golvet.

Enbart detta ger någon typ av insikt i exakt hur heta dessa saker blir när de inte fungerar.

Foton av damen har också släppts, liksom när hon verkar ha undkommit allvarlig skada, hörlurarna lämnade definitivt sitt märke. Exploderande batterier i konsumentenheter är enorma nyheter just nu som uppfyller förra årets ökända Galaxy Note 7 -återkallelse samt efterföljande avbokning på grund av batterier som på samma sätt hade en tendens att ta eld.

På explosionens höjd var Galaxy Note 7 inte aktiverad på flygningar på grund av faran för eld, något som utlöste ett fantastiskt antal problem för resenärer som anförtrotts beslutet att antingen missa sin flygning eller överlämna sin smartphone.

Oavsett de besvär som sådana åtgärder orsakade, belyser detta senaste avsnittet när inga säkerhetsåtgärder återigen är överdrivna när flygningar är berörda. Tack och lov verkar ingen ha skadats allvarligt den här gången.

(Källa: ATSB)

Du kanske också vill inspektera:

Cydia Eraser såväl som iOS 10 / 10.2 JAILBREAK -uppdatering

iOS 10.3 Beta 7: Finns det någon typ av ändringar eller nya funktioner?

Fix Cydia Extender Provision.CPP: 81 / Provision.CPP: 71 Error, så här

iOS 10 / 10.2 / 10.1.1 Kompatibla jailbreak tweaks på Cydia [List]

Hur man inspekterar och uppdaterar Apple AirPods -firmware

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *